Electro

Elektrotechniek is een breed begrip voor vele technische toepassingen in een breed scala aan gebouwen...
 
Voorbeelden zijn:
- Woning
- Kantoor
- Bedrijf
- Agrarisch bedrijf
- Winkel
- Congrescentrum
- Openbaar gebouw
 
Techniek is de verzamelnaam voor diverse processen die in elkaar grijpen en waarin deskundigheid, vakmanschap en een goede uitvoering garant staan voor kwalitatief hoogstaande oplossingen.
Ons streven is om een optimale woon- en werkomgeving te creëren. Op deze website treft u van alle disciplines die wij beheersen een uitleg aan.
Verlichting
 
Licht is zo vanzelfsprekend, maar licht is een belangrijke factor voor het welbevinden van mensen en dieren. Een goed opgezet verlichtingsplan zorgt ervoor dat mensen zich beter voelen, vermoeidheid en ziekteverzuim verminderen aanzienlijk.
 
Succes bij de verkoop hangt ook voor een belangrijk deel af van de juiste verlichting in etalages en in winkels. Dat is een bewezen feit.
 
Vanzelfsprekend houden wij tevens bij het ontwerpen van een verlichtingsplan terdege rekening met aspecten op economisch en milieu gebied.
CAI
 
CAI staat voor Centrale Antenne Installatie. Bouwheer verzorgt ook de kabelaansluiting voor CAI, die staat voor Centrale Antenne Installatie. Voor de huisinstallatie als ook de antenne-installatie. Populair ‘De kabel’ genoemd.
 
Via de CAI beschikt u over signalen voor TV, radio, internet en tegenwoordig zelfs voor telefonie.

Uitgelicht: Bespaar op energie!

Zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke besparing. Neem contact met ons op voor een berekening van uw besparing