CV Installaties

Bouwheer en verwarming
 
Verwarming is een simpel woord voor een keur aan mogelijkheden en technieken.
Centraal verwarmen kan tegenwoordig op diverse manieren worden ingevuld. U bent bij ons aan het juiste adres voor een conventionele cv-installatie.
Maar om verwarming tot ‘comfort’ te verheffen, hebben wij u meer te bieden.
Zoals een keur aan radiatoren, handdoekradiatoren en decorradiatoren.
 
Naast CV-ketels bieden wij u tevens combiketels en alle ketels zijn zowel als HR-ketel (Hoog rendement) en VR-ketel (Verbeterd Rendement) leverbaar.
Wij zorgen voor een complete ‘oplevering’ van comfort, door de complete installatie in goed overleg met u uit te voeren.
 
Verwarming, aangestuurd door geïntegreerde en intelligente beheerssystemen, die u de mogelijkheid bieden tot een exacte dosering van behaaglijkheid.
We instaleren, vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voornamelijk ketels van:
 
- Nefit.
- Radson
- Remeha
 
Neem tevens een kijkje op de website van onze radiatoren leveranciers:
- Jaga
- Thermic
 
Vloerverwarming
 
Ongetwijfeld heeft u wel eens ervaren dat bij vriezend weer de zon behaaglijke warmte afgeeft. Dat is stralingswarmte en het systeem dat wij gebruiken oor vloerverwarming is ook op stralingswarmte gebaseerd. Stralingswarmte is veel behaaglijker dan verwarming door radiatoren of convectoren.
 
Speciaal ontwikkelde buizen worden onzichtbaar in de vloer aangebracht en aangesloten op de centrale ketel. De kunststof buizen worden gevuld met water tot maximaal 50 graden Celsius. Met vloerverwarming voelt u zich al bij 19 â 20 graden Celsius comfortabel. In tegenstelling tot de conventionele verwarming die voor hetzelfde comfort op 21 a 22 graden Celsius moet worden gezet. Dat levert u niet alleen comfort, maar tevens 10 tot 20% besparing op de energie.
 
Wat denkt u van een elektrische vloerverwarming in uw badkamer? Behaaglijk warm bij het opstaan en lekkere warme voeten. Door in de badkamer elektrische vloerverwarming aan te leggen kunt u de badkamer eerder op temperatuur laten komen, automatisch wel te verstaan. Dit voorkomt dat uw hele huis een uur voor het opstaan moet worden opgewarmd, dus wederom een besparing.

Uitgelicht: Bespaar op energie!

Zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke besparing. Neem contact met ons op voor een berekening van uw besparing